Ge mig.





Ge mig sol utan svenska uvstrålar, ge mig en strand, ge mig vågor, ge mig höftbensskav, ge mig träningsverk i armarna, ge mig billiga cigg, ge mig ett liv där mitt största prob är vilket matställe jag ska käka på för kvällen, ge mig monsunregn, ge mig slamat pagi's, ge mig fula hjälmar till moppen, ge mig flipflopsskav, ge mig en surfbräda att älska.

Ge mig Indonesien.

NU.




























Tilllägg.

Jag skriver mina tankar och hur jag ser på saker och ting här, inte för att såra eller uppröra ngn, men tydligen har det gjort det och jag är inte mer mmänniska än att ta bort det.

Så, nu var de gjort.

Nu orkar jag faktiskt inte tänka mer på de där, de va en liten grej som blev en stor. Jag är inte konflikträdd och jag tycker inte att de e problem att tjafsa eller bråka, så länge man tar tag i de. Hur lång tid det dröjer visar på hur angelägen man är och hur viktig man tycker relationen är. Så man kan ju alltid hoppas de blir ganska snart.



Nu är de dax för fix, dusch o sen bär de av till ölmys och häng, the sun is shining.

Solong.


fett najs!


Mys häng igår me Nääädja o Joey, fullt me folk på stan, linköping vaknat till liv haha så fort solen tittar fram från molnen alltså..

Nu e de dags att ta på bikinin o ut o gasssa m Elinor, Isabell o Angiee :))

PUSSSSSSS!!!!

Cissi, hoppas du emelie o nadja får de super i sthlm, önskar ja vore där!

Jamme hallå



jag gjorde de ju för fasen


gick upp kl 0620 för att gå o träna

bara jag ser mig skriva det här, får mig att undra om det är mig vi snackar om.

struktur, diciplin in my life, here we come


men vart fan försvann solen?!



juste, igår pratade jag med en fin människa, en person som betyder fett mkt för mig, han mår bra och det glädjer mig sjukt.





En betydelsefull människa för mig.

Bommuls-Minnen.

För första ggn på många år, hittade jag en tjerleksskiva bland gamla minnen.
Minnen är fint. De ska sparas i bommul.


En gång i tiden, min första kärlek, vi spelade sönder skivor av kent och vi var texterna, vi sårade varann mer än gjorde varann lyckliga, sårade konstnärs själar som vi kallade oss i smyg, tuffa yttre, men med glassköra inren.. som vi krossade gång på gång.. för att endå inte kunna leva utan...förräns många år efter...

då var den här låten av Muse mitt stora sätt för mig själv att beskriva min kärlek och jag skrev ner den och skickade den aldrig till honom, men det räckte att jag hade den ist för att förklara, sånt gjorde jag inte, för det var att visa mig sårbar, tänk vilken liten flicka i sinnet. suck.... men jag älskar den lilla maria också, den här format mig till maria idag också...

Jag var 17 år och kännde kärlek för första gången.





Muse - Unintended

You could be my unintended
Choice to live my life extended
You could be the one Ill always love
You could be the one who listens to my deepest inquisitions
You could be the one Ill always love

Ill be there as soon as I can
But Im busy mending broken pieces of the life I had before

First there was the one who challenged
All my dreams and all my balance
She could never be as good as you

You could be my unintended
Choice to live my life extended
You should be the one Ill always love

Ill be there as soon as I can
But Im busy mending broken pieces of the life I had before

Ill be there as soon as I can
But Im busy mending broken pieces of the life I had before




dagen.

thursday it is, and whats the story,
samtal av orloliga icke-linköpingsbor, hannahäng, cancerbrännande i en säng, frisörlek med elinor, golden virginia, ex-glädje, trötthet, och nu snark.

that was my day.

imorn väntar träning 06.45 (yea right , bildbevis kommer), banan-kartongs-letande, ännu mer elinorhäng, sol? och ev-inte-fest-men-vi-får-se-om-de-finns-pepp.

GODNNATT /MMMaria

Where are you boy?




Idag var en fet fin dag.
Sol och hott weather, de gillar vi. Första gången jag lyckats ta mig ut sen i fredags typ...
Men känner mig LÅNGT i från kry. Under dagen var de lugnt, men jag känner mig supersvag i kroppen fortfarande, känns inte bra detta alls om jag ska vara riktigt ärlig.

Iaf drog ja me E(lsie) :D och Sara imorse, tog en litten roadtripp till Nkpg, jag skulle handla nada, bara följa me som "bärhjälp", men slutade med att jag absolut inte kom tomhänt därifrån.. suck. Platttång (jag som ALDRIG plattar håret, hallå?), en extern hårdisk... ojoj..stackars konto..

Sedan tog vi trippen vidare mot Söderköping på lunch...o stekte i solen..

Väl hemma i Linköping, blev de snabb visit på M, för att sedan vandra hem istället för träning (ja lovar, de kommer kicka ur mig snart ;), men jag pallade bara inte ta mig ut till Ryd.... Det gick inte, skulle kräkts på vägen, helt ärligt.

Nu ska jag ta en panodil, sen blir de raka vägen till sängen...


Dagens dokumentering.






E gräver ner alla kassar i bilen...


Nkpg me and S.


I söderköp. Bästa.




Ps: man ska ALDRIG dömma människor, förrän man träffat dem och kan stå för de man kläcker ur sin käft, det slutade jag med för längesen, men orka lyssna på människor som fortfarande orkar alltså...

Rise n Shine!


Jag har fått ett stoppmärke på ena kinden fuck it! Varför ska jag JÄMT pilla på allt som går att pilla på och sånt som inte ens går att pilla på?!

Kl är snart kvart över nio, jag är pigg och har grejat m frulle, hälsosam är jag när jag känner för de också :D






Idag är en bra dag.

Snart ska jag ner på stan och köpa nödvändigt ting, saltvattenspray, bästa bästa faktiskt! Fotbollsskor (seg som vanligt), mysbyxor och brunsh (heter de så lite fint, eller stavas det ens så?....) med E. Förbi en sväng på Magnolia o "ta me blocket" till Johnny. Sen blir de träning i Ryd om jag pallar m efter min sjukdebut i helgen, känns ganska ostark just nu, men vi får väl se. Kicka endorfiner gör man ju faktiskt.

Imorrn ska jag dessutom testa en sak, ska  laser-era min bikini-linje ngn som testat? Få panik av allt skratchande och kliande, och då min plan är att mestadels leva naken och med en biikini i mitt liv eftersom jag ska leva på en strand och med mina surfbrädor, ser jag detta som högprioriterat :D 2800:- får jag punga ut för kalaset.. AJAJAJA.... Men som vanlit har jag sparat och knegat för hela kalaset, som alltid annars, så, kom inte o va kaxig :D


Får ev lite Hanna besök också i veckan, hon är bara ett ljus, och en av mina absoluta bästa och finaste. Denna lilla donna är lugnet i mitt liv, klokare person får man leta efter...

Nope. Nu va de dags.

Hejdådå.




ps: JUste,

glömde de viktigaste!!!!! Har ju bokat världens bästa semester åt mig och denna lilla tös .



Den 17e-23 juni drar vi till NICE, myser längst de franska stråken, myser och firar svensk midsommar med rose och jordgubbar, på STRANDEN! Ska bli sååå mysigt att vara med henne igen, och även om vi rest mkt, var det fett många år sedan, och om jag minns tillbaka, har det ALDRIG varit varmt där vi vart på.. så 300 soldagar om året låter ju ganska fett, Franska Rivieran, här kommer jag o Stinis! <3 2800:- (talet förföljer mig) tor fr Linköping, ganska bra tycker jag ;) En perfekt liten vecka innan jag börjar på H & M.....



Ne, grönt the vadde ja..





Helg-revy i vanlig ordning.

"Det finns vänner, och så finns det VÄNNER"


Dålig på de här me uppdates.. Och fan jag har kommit på att så här låter det nästan alltid efter helgen då Marias sk helgrevy ska på ngt sätt inta plats.

Jag har upptäckt att jag är ganska opersonlig på ett personligt sätt på den här lilla sidan, och jag kan inte se om det är sämre eller bättre än att vara personligt opersonlig, eller om det ens går ihop att vara det.

Ibland finns det liksom även den där lilla spärren att liksom inte släppa på allt.

Har tänkt mkt på de där med att ta plats. Hur ofta svenskar aldrig vågar det, hur "fult" det anses vara. När man umås med "blattar", då tar man plats, den som nte gör de, kan ju få gå o skylla sig själv. Där är temperament, och där är glädje, där vågar man visa känslor, precis som när jag är i Spanien hos min släkt.. I den miljön trivs jag. När jag var ygre,kunde jag älska att stå i centrum visste precis hur jag skulle ta plats, då ansåg jag att sådana människor som la sig i skymmundan, var blyga och mesiga. Så tycker jag inte nu. Nu tycker jag att ett behov av plats och centrum ist kan vara alldeles fruktansvärt ointressant. Men det är skillnad till att behöva stå i centrum, att behöva ständig bekräftelse, till att bjuda på sig själv, en ENORM skillnad, och jag älskar dem som vågar ge och se sig sjäälv med lite distans, sånna människor kan jag skratta åt, sådana människor kan fylla mig med kärlek. De lever. Att kom igen, våga göra bort sig lite..
Lika mkt som jag kan ge, kan jag välja att hålla tillbaka. Och människor som också väljer att vara åskådare, kan vara dem som har mest att ge, därför försöker jag att inte dömma ngt,och ibland kan jag inse hur dessa är dem jag slutar med att prata med när kvällen är över..
Ibland får jag för mig att spec killar, ska försöka klura ut mig, och att jag i sådana situationer ger mindre och mindre av den jag är. Att när jag ser ett sådant spel, får för mig att inte låta ngn vinna över mig, och vara ännu mer reserverad. Jag vet inte vad all detta mänskliga spel beror på.
Men jag tror att alla, även de som påstår sig "hittat" sig själva (för det första tror jag inte sådant existerar), fortfarande har sidor och sig själva att tampas med i vardagen, i ensamheten och i gemenskapen. Eftersom jag dels jobbar med gamla människor och tycker om att prata med dem, VET jag, att inte ens när du kommer upp mot 90:o eller va de nu kan vara, är du helt fulllärd.. Du är aldrig klar. Visst kommer vi ALLTID en bit på vägen, vi tar oss genom hinder i livet, och vi snubblar igen. Vi skrapar våra knän, våra hjärtats dörrar, vi lär oss se in i vår egna själ, kanske in i andras, vi tar oss över personliga mållinjer, vi snubblar straxt innan, vi tar oss upp, vi slår oss igen osv... Allt det gör vi, men vi kan aldrig sätta oss ner och säga:

"så, nu har jag gjort mitt, nu kan jag lika gärna se på."

Det går inte, och vi säger att det gick, hur kul skulle det vara. Vad är en vinnst utan att kämpa? Tänk efter.


Iallafall... Va fan hände med helgen då?

Helgen har inte alls varit spektakulär. Bestått av en fruktansvärt sjukdom. Bali-parasit? Vet inte, men ngt har satt i gång min mage och jag kunde inte sluta spy.

Fredagen mötte jag upp en söt donna som jag kännt sedan många år tillbaka, och som vi haft våra duster av temperament, men som jag för varje dag/år som går bara inser hur finast hon är, naturligtvis pratar jag om en av våra sisters - Nadja! :D. Tog en runda till systemet i ösregn, och sedan var de bara att dra iväg på lagfest, skulle eg gått ut var väl planen, men det orkades bara inte...
Lördagen var fett kvalmig och febrig. Var bjuden på både fest och fika som jag var tvungen att neka, och det sög. Fast att tom E erbjöd sig att komma hit med Isabell med fika.. *;)
Söndagen skulle jag kollat när vi spelade i Ryd mot Tinnis, men inte ens dit tog mig mina krafter.

Men, mitt i allt, och tillochmed i min lördagsabstinens, var det skönt att i HELT egen Maria tid få mysa till filmer, och bli omhändertagen.
Och ett fint litet sms på söndagen, gjorde mig så glad, och jag vill du ska veta, att JAG KOMMER ALLTID FINNAS I DITT LIV, ta det för givet - det vill jag. Och jag är så fruktanvärt glad att du finns i mitt igen,det ska du veta lilla Elinor...


Nu ska jag käka lite polly, sy, kolla färdigt på fam guy, och absolut INTE träna :D


Solong babes.



Ps: Saknade Cissi idag, jag hoppas du kommer hem snart!!!


 


Dagens bild kommer från H, en av hans första tavlor, världens finaste ex som kommer hem till Sverige idag från Bali. Jag änskar så fruktansvärt att vi ska kunna vara en del av varandras liv.. Jag håller tummarna för att det ska gå...


KOM IGEN NU BRITT-MARIE FÖR FA-AN



Efter helgen är jag alltid opepp på att uppdatera va som händer...
Så lördagen får komma i bilder.
Kan iaf säga att jag blev presenterad av Elinor för gulligaste kvinnan alltså, vilken donna! Innomords och utombords :D
Vi var ju bjudna på ganska "blont" umgänge, C ade fyllt år och bjöd på tårta.
De va mysit, tills några av dem börja dra, när förklaringen kom, hade en av tjejerna tydligen sneat på att jag en gång i tiden skulle dragit henne i håret ?! HALLÅ. OK om de vore sant, så fine, men att snacka sån skit, e kasst. Har aldrig vart en catfighter (även om jag varit en dryg kaxig jävel) och kommer aldrig bli...... Så nej tack till sånt!

Väl inne i stan (där jag tvingats) springa omkring i klackar (so NOT me egentligen...är ju ganska mkt av en gympadojjsflikka :), så började mitt Elinor och Isabels mission, vilket jag tog på största allvar :D Hämligt va de va, men jag lyckades samla alla bevis på kamera iaf.. (eller va de ETT bevis, whatever)...

OCH..

att jag möötte Kom-igen-nu-britt-marie-kungen :D, nästan så snubben hade gått o blivit het på enare tider, och SOM jag garvat åt hans klipp under tidigare veckor... och nu kunde jag inte bara låta bli att filma de.... för en repris, så se och njut min lilla inspelning..



BRITT-MARIE för faa-aan!


Nu har de vart jobb o ikväll e de fotbollsträning som gäller om jag lyckas hinna fixa ett par skor...

På fredag e de lagfest o lördag får jag se om jag pallar mig till Carro o Samuels fest i Ryd... (och jag som skulle ha 2 vita veckor....) Tar de nästa..... ;)

mkt som händer nu i mitt liv förövrigt, jobb, drömmar, resor (Valencia till släkten eller Nice en v m stina, kan inte bestämma mig), mkt förändringar, och det känns helt bra...;)

Börjat läsa mkt om meditation också, ska ge mig tusan på att låta de bli en del av mitt liv, är ju ganska intresserad av sånt egentligen, de där fina lugnet liksom... I min spralliga själ behövs det!

O så litte picts då...


Söta E.

Jag o Isabel.


Elinor kaxar sig.


Isabel.


Me, I och E.


Bästa blonda flikkorna o enda brunetten, me.



Hejdådåå-

zigenarmaria


Tycker jag ser ut som en zigenare i långa klänningar, så igår bestämde jag att nu fan e de dags de åker ut. Hatar att rensa min garderob, har för mkt kläder och blir bara att jag använder lite, hur fan kan de komma sig? Ngn som vill ha en låda eller två ?  Nästa v åker de på tippen eller myrorna iaf.,:D

Hemkommen från lite Magnolia jobb, gick väl minst sagt sådar, inser hur faktiskt lite grund jag har i resturangbranchen, iaf från början, o de gör att jag stressar upp mig o så blir de pannkaka av allt, Johnyy lova att coacha mig lite, för han insåg ungefär de jag insåg om vi säger så :D Men så länge viljan finns, finns ju hopp eller ? Gulliga jobbarkompisar iaf! ;)

Nu är de dags att sätta öl på kylning, mascara på fransarna, klänning på kroppen och smita iväg till E. Lite födelsedagspartaj hos C. Finfina grejjer kommer de bli, öl en dag som denna, kan de bli bättre?!

SoLong Foccks. /M.




ZigenarMaria makes the entry.








As the crowd screams, for the other team

I practice so hard for this moment victory don`t lead

I know what this means, i`m stuck in this routine

Whole new different day, but the same old things



All i got is dreams, but nobody else could see

Nobody else believe, nobody else but me

Where are you victory, i need you desperately

Not just for the moment, but to make history
...


[ History - Jay-Z ]

Hur fan ska de här gå?


Ok, då blir de mitt första lunch-pass på Magnolia imorn, och vi kan väl säga så här..


är inte mest hajj på att bära brickor dåro...




Så, lite ölspillning o vin hoppas jag ingen är rädd för, för här kommer de gå illa, är ju inte mest stbila flickan vad gäller icke-klantighet...


Sedan på kvällen blir de lite fest-eligheter med Elinor hos Cam som tydligen fyllt år.
Kan bli mysit.

Nope, nu e de fixartajm ;)


Ps: Kan de inte bli sommar snart så jag kan bära den här juvligheten!










bevis.


jag gjorde de.

och nu ligger jag oh sotar för det med värk i alla leder.

me va fan jag gjorde de.


BILDBEVIS







Maybe 2morrow. But Not today.

Your too young, young in mind, young in soul. Your beautiful, but way to young. Way to young. Im not talking about age. Im talking about whats inside you, and sorry, but we are not there yet.

Förlåt.



'Vem vare som fucking kasta??'



Ska snart springa iväg och skriva kontrakt på den lilla fina vindsvåningen som ÄNTLIGEN 100 % blivit min över sommaren, jag är så grymt glad och lycklig över att äntligen få ha mitt lilla egna krypin i Linkan :D

Sen e de fotbollsträning i Ryd som gäller, och om jag ska vara ärlig, jag fasar för de. Både för mina trasiga hälar (som ständigt har skavsår), samt min ickeexisterande kondis efter Bali. Shit hur ska de gå..

Gårkvällen och natten spenderades i Norrköping hos min sk "favvo-blatte".. Vi käka mat och jag gick o kolla lite snabbt när han tränade Syvia. Sjukt att de är så små, men endå så stora :D.. Sen var de bara att ställa sig vid spisen, hahaha o de va eg han som skulle lagat mat till mig, men I guess de va mitt eget fel, och han hade inte så stort val när jag börja härja runt i köket..

Somna inte förrän ljuset börja krypa in efter att ha sett fucking Barca och Bilbao spela (usch för båda lagen!), 3 försök sedda av filmer.. o sen va de Zzz.

NU fryser jag ihjäl för sommaren som aldrig vågar komma, men vem är förvånad, vi lever ju i suraste landet!

Har förövrigt lite planer som jag inte kan bestämma mig över, som handlar om sol och andra länder, men men de tar vi sen..




GIVE ME SUMMER!

Hörs då. Mary



Lite picts från i lördags (fin madrass i bakgrunden va :P)

Jag, o några av my sisters


E, Nadja, Lund, Emma


Jag o Peters söta flicka Annika


O lilla Lund.

Menage.




Men orka.

Vara kaxig till en viss gräns.

Så va hände idag för sjukt intressant i Marias liv. Ett frisörbesök, jobbplanerande och inköp av 4 st superfina svarta vinglas till min kära mor, bara så där impulsit för att ge en liten vink om att jag älskar henne så fruktansvärt, och då jag är ganska svårflirtad med ordet I love U till henne, fick de bli lite vacker konsumtion :P


"Cement"-konst i Bali utanför 7-eleven ;)




..och nu var de dags at försöka ta sig ut mot malmslätt och se flikkorna köra match.

Ajuste, va lite kulit, gick in på min rapport om antal besökare, och den har ju slagit i höjden så jag blev lite paff, sen insåg ja ju att den här lilla fina jäntan också lagt till mig i sin länklista och insåg att all cred gick till henne, haha och intressant var det jag skrev :)

Puss o ha en fin kväll, i will fo sho.

Mary


Dagens bild som bjuds:


Jag o Fia snackar loss den.


Can I kick it?


Life is pretty sweet.
Its just that it is.

Ngt hände, sen Bali. Ngt inom den lilla flickkroppen, och hennes lilla själ och hjärta.

Svårt att lägga ett finger på vad, men det är fina känslor.


Tur-flickan, ja, kanske de faktiskt lite e så..

Ngt slags flyt i livet har jag faktsikt alltid haft om jag ser tillbaka, sen har jag inte alltid lärt mig uppskatta eller ens ha haft den känsligheten att nå ut och se, och främst uppskatta, men jag börjar lära mig. Kanske har de dryga 25 åren (märk vad jag undviker min riktiga ålder, 20 +, låter bättre hahahah) haft lite nytta iaf..

Jag tvivlar inte längre på vad jag ska klara av, jag tar för mig, och jag vet att ingen har chans att sätta sig över.
En öppnare och mer ingivande Maria Angela, och det är med fett massa love i hjärtat som jag avslutar denna kväll.

Dagen har vart riktigt bra dessutom.

Och det har inte bara med jobb att göra, utan liksom småsaker runt omkring. Jag vill inte längre fly Linköping, utan tycker för första ggn på länge, att det är RIKTIGT soft här nu, livet iaf!




HejdåDå. M.

JEEEY!!!!




JAG FICK JOBBET!

Änligen behöver jag inte vara pank :) Hehe...


De ringde upp mig samma dag, o sa "Vi tycker om dig".. HIHI...


Så nu blir de lite H&M igen då... Kulit!
Passar mig perfa med tiderna, kommer jag ha fria kvällar för mina systrar och Linköpings uteserveringar i sommar me..


I have an gardian angel, who gives me luck, I told you...




I MISS U my DARLING...



Pullan då.

För länge sen vi ältade. Sen vi ältade igen.

Och igen........



Behöver min Stina och tycker att Dublin både är för långt bort och för regnigt för en solstråle som dig love*..


COME BACK TO ME :)











DREaMer-MarY.


Sen va de här me mina grejer, mina drömmar.

Jag tog ju faktiskt tag i surfen, som visade sig vara det bästa jag kunde göra i att uppfylla drömmar...

Nu är det bara en annan lista som e kvar (ganska välfylld), men utan drömmar, vad är man då...
Im a dreamer. Take it or leave it.

Det nyaste på listan är faktiskt att köpa en longboard.. Var ju på gång för många år sedan, men då va de liksom för "hypat" för mig... NU har jag fått en liten annan bild, tack vara diverse..

En vän från svunnen Bali-tid, har ju iaf bland de fetaste än så länge.. Och jag vill. Vill. Vill. Ha en.

Sverker - give me one.








(Copywhrite Sverker Norberg)

Helgens bravader.




Hatar att blogga efter helgen eg.
Ingen pepp på de :)

Riktigt roligt i lördags va de iaf, mkt vin, öl och snack. Enda som fattades var lilla underbara Cissi. Men de blir mer sånt i sommar, när jag förhoppningsvis har mitt crib på Östgötagatan :D

Igår var en slapp dag, med sovning, elinorhäng, hårfixande, korvätande.. Sedan hängdes det med en viss sötis och hans polare, med en himla massa fifa 09, och sent bagetteätande kl 02 i Ryd.

Idag är jag sliten, men har faktiskt orkat ta mig till en intervjuv... NU är de bara att waita and see.

Keep the fingers krossed.


Nope, dags att städa litte, kanske ett träningspass ikväll? Den som lever får se!





Lördags - fest - och en jävla massa städ..


Svetten börjar krypa, märks att de va längesedan man styrde upp en fest alltså..


Men ngn gång ska man väl bjuda sina vänner på annat en ren och skär förfest, så nu har jag tagit tag i de här me mat och annat. Ett födelsebarn måste ta sitt ansvar - jag..

Nope, återvända till damsugning, skrubb och hacka grönsaker...


See you in the fog 2nite. M

Ryktet säger..

.

..att Petter är i stan.

Det vore nästan en nostalgia tripp att se han igen...

en påminnelse till Skylten när Petter, Ayo o Ken i omgångar gästade den lilla lokalen ngn gång när man var fjortis och sprang omkring i häng och stor ryggsäck på ryggen och lekte tuff... (nej nuförtiden leker jag bara tuff).

Sådan "orgasmkänsla" lär man väl inte komma, men...de e ju lätt värt att kolla upp............................... :)

FAST jag egentligen har tusen saker att göra inför imorn, städa, tvätta och fixa mat....




Bäst att ta en Golden Virginia och lugna huvve lite.. (rullcigg är de enda jag har..och det smakar GOTT. jag lovar..)





Feel good shit.

Jag glömmer ofta bort min uppväxt med min reagge-far, men varje gång jag sätter på reagge, får jag tillbaka den där lilla livskänslan när jag va liten..

Hiphopen ligger hetast som ett moln kring hjärtat, men reagge kommer på en tät plats efter.

So njut. Den här medleyn är grym...







Och så en av de i särklast bästa, Gladiators...









Ps:


Är det NGN som vet hur man lägger upp länkar i sidogrejjen?

Har endel guldkornsbloggar och andra shyssta sidor som jag skulle vilja lägga till ju :) ....




Jump up jump up and get high.


Time for changes. As they call dem.

Fin din dag. Som började me samtal av Ellinor. Mysflicka, indeed. Skulle just springa ner till stan me tösen och käka frukost (nej då, jag är pank men jag fikar, äter och äter ännu mer på alla "billiga" caféer istan, bra gjort), då telefonen ringer..

Jobberbjudande! Hur ofta händer det på en skala. Ok, nu ska jag ju inte ta ut ngt i förskott, men det sätter ju lite ants in my head, för helt plötsligt har jag ju nästan sagt att jag är ledig för heltid på en resturang här i Linköping, och så ringer H&M...

Hmm....

Vafn ska jag göra??

Finns både posetivt och negativt med båda ställena,
Magnolia: dricks, ute, träffa folk, bra personal. Stress, inte mkt fritid...
H&M: Shyssta tider, rabbatt på kläder:). Ingen sol, innomhus oh bara 25-30 h i veckan..

PLis. Ge mig råd i mitt veliga jobbhuvud.

KOmmer väl sluta med att jag står utan jobb ngn stans, då faktiskt ingen gett mig klara besked.

Jaja, jag fixar det, om det är ngt som jag tror på, så är det mig själv, för jag fixar faktiskt alltid upp min situation vad gäller jobb och det har jag gjort sen jag var 13 år, inga kontakter och inga försprång, all by Maria, and thats creds for me.

Men som sagt, vi får väl se om jag står utan jobb i slutet av veckan, eller inte. Wish me luck och ge mig råd då.

Ameh hejdå :)

Imorn väntar fest fest. Jey.. :)

Och nu väntar en hel hög med syprojekt and some good old hiphop in the speakers, solong babes...



Och glöm inte, ge mig råd,
de är guld värda, är en ganska velig flicka tyvärr.




CHildish behavior.



Now when iv'e got it, its not even interesting anymore.


As allways.




And it kind of sucks.
And not because I wanted. Just because its a step backwards instead of forward in the trip of developing.
I childish behavior, nothing else. And thats the sucking point.
But I cant do anything about it.

 Ive just lost interest.




I've got 99 problems, but a boy aint one.


Provjobb igår då. O de va sjukligt lite folk, men ja vet inte, de kanske va lika bra :)
I vilket fall som helst va de jag träffa där supersöta, och spec tack till Malin där som va den ja jobba "bredvid", som fick vara lite coach haha. Ne men seriöst, vi får väl se hur de går, ligger ju inte i mina händer dessutom och de e ju fler som provjobbat..


Nope, på tal om annat, idag är en fet dag, för jag har vaknat tidigt (hade ju sina skäl minst sagt, "Tugummimannen" hörde av sig kl tolv igår, och när han e i farten, då är de bara o hänga på hahaha ingen som fattar ett jota här inte) och nu är badet uppspolat och Corren på stolen, gröten på spisen o symaskinen på bordet o fika på staden lite senare med some sisters.

En helt nice dag i feel it.

Hade ett fint samtal häromdagen med ett fint ex, som är kvar på Bali. En mognad i hans ord, och de va beundransvärt. Blev sjukt varm i kroppen, och jag kännde grym respekt. Härligt. Det samtalet var så värt för mig..

Jag saknar fortfarande Bali nästan varje dag. Men jag vet ju att jag kan återvända i höst. Eller ska.
De finns inget val.

Jag vet att de kan va svårt att förstå för dem som inte testat, men lägg dig på en bräda, paddla ut, se en våg bakom dig, börja paddla och ställ sig, glid med havet, och säg att du inte upptäcker pure love. Då vet jag att du ljuger om du säger nej.


Så självklart bjuder ja på lite Indopicts..
































Say Hello To The Bad Guy


Yes, idag kommer Helena "hem" från Lund..

Så i helgen blir de party med systrarna. Lite födelsedagsfest hos moi och förhoppningvis najs väder.

Och ÄNTLIGEN, får jag mina favoriter på fötterna igen, Kawasaki rokks :D





Jamen vi säger så. Hörs då.

/M.


Morgon i Linköping en tis.


Dagen är grå.

Ska snart traska ner till staden och fixa det som skall fixas.
Har eg träning i Ryd idag, men mina hälar är köttsår sen förra v high heel session, och jag har inte fått på mig en sko på mer än en vecka. Och minst sagt en fotbollssko. Tyvärr.

Inte bra att vänja sina fossingar att gå i Havaillanas 3 månader.. Då får man ta skiten.


TRrnade me en av mina sisters igår (barfota), haha vi var grymma. Låg på varsinn blå matta och flåsade medan resten verka göra vardagssysslor, shit alltså. O jag som ska ha bra kondis.

Men, jag märker, att ryggmusklerna fan e ganska på plats alltså, ligga på en surfbräda har gett resultat, jag lovar...

Jag hoppas innerligt nu att tjejen jag ska hyra av lägenheten (alt 2) i sommar får ett jobb så Cocozza godkänner att hon hyr ut. Vi kan säga som så att jag blev kär i den lilla vindsvåningen. Så jag måste ungefär ha den.


Imorn väntar provjobb och jag är faktiskt sjuktligt nervös.
Men jag klarar de, jag brukar ju klara allt.

Hittade för övrigt en söt flickas blogg idag, en tjej som var lite av en djävul i skolan när vi gick på lägstadiet, vi hade våra bråk, men shit va hon e fin, och jag har nu suttit här o läst ett långt tag.


Men nu, nu är de time for get up and stand up.

SolonG.

Ps: Cissi om du läser, KOM i helgen.





PS: Canon Ixus laddare?


Ingen som har en Canon Ixus laddare att sälja ?!

snälla är i sjukligt behov av en sådan till min Ixus 75...


YES!!!!!! Snart bor jag förhoppningsvis här :)



Lägenheten var bara helt sjukt underbart mysig och jag föll i kärlek bara jag kom utanför.

Mitt emot länsstyrelsen ligger engelska skolan, där är en stor gräsplätt (den som ligger liksom mellan Folkunga och Biblan).. Där finns ett litet hus som ser ut som annat än att de skulle vara lägenheter. MEN. Där upper ligger en liten vindsvåning, med snett tak och med alldeles alldeles underbart trägolv.



Där tänker jag spendera min sommar i Linköping. Sådesso!




Där ska grillas med mina sisters och liggas i gräset, där ska målas tavlor och där ska njutas.

Där tänker jag bo, så nu får jag fan hålla tummarna så de blöder.

Hittade en bild på nätet... o detta lilla söta hus är de !!!



Östgötagatan 12.

Lägenhetsvelighet.


YO.

Då va det de här me lägenhetsletande över sommaren då, Linköpings studenter överöser mig med mail, men allt utanför "innercity" hamnar i papperskorgen tyvärr. Sjukt att man bli så kräsen, bara efter ha bott i stan ngr år. Som gammalt Johannelunds och Berga barn, borde man fan inte klaga när man kan ner till Stora Torget på 10 min.. Men har man, vill man ha mer, eller är de inte så.

För nu tror jag att jag har bestämt mig, om det funkar bra på ons vill säga :) (Hur kan man förövrigt tro att man har bestämt sig, är inte det två parallella och motsägelser i ett). Men som om om jag skulle snea på de.. ;)

Stanna i Linköping över sommaren. Jobba, jobba och åter jobba. Och försöka klämma in: flickhäng, lite fest (notera ), målande, gitarspelande (jag ska bli bra), mamma, Nkpg, parkhäng, m.m m.m.

Vill eg också till Norge med Hanna och Vanessa, men jag måste helt enkelt ta ett beslut nu, och efter onsdagen kommer det vara skett. Och då ska jag följa de, och ta konsekvenserna.



De här me lägenhet. Första ggn på åratal eller egentligen ever, som jag kommeer ha mitt lilla eget. och jag tycker de ska bli grymt mysigt.

Men... Vart och Vilken. Hellre mysighets faktor på + sidan, än pengar och läge?
Det rör sig ju som sagt var om 3 månader.......

Än så länge står de mellan dessa...  Ge mig råd jättegärna!




ALT 1. - Kaptensgatan (1:a)













ALT. 2 - Östgötagatan (mitt emot Biblan) 1:a










Help please.

Bäli. Bali. Bääli.



I miss it more than i realize deep in some girlsoul.

Give me board. Give me sea. Give me waves to look at.



The sun, marry me, increase my soul, wrap my heart with desire, and take me to your heart.. NU.



Im feeling some round bold shit around my head.



Clouds. I have no idea.


Jag är eg inget stort fan av Jay-z vad gäller hiphopen, inte av de som gjorts senare.
Men some old things are totally fine, and its one o them to share..


Jay-Z Ft. NaS - Anayze This



Thats it for 2night.





passion.



Only unfullfilled love can be romantic...



Jag är så grymt sugen på att ta tag i skrivanded.
Ta fram mina oljefärger och kladda känslor, på va som helst. Fuck stafli.
Min kreativa sida som fått ta paus i mitt liv.

Alllt för länge har den legat i ide. och den hör inte hemma så långt inne.

Måste hitta passion igen, inser vad jag inte mår bra av, och försöker hitta det som fyller.
Jag vet va jag inte vill ha, men vet inte vad jag vill ha.


Otämjd själ. Spelar ingen roll. Spelet är över och lusten ska få ta över.


Söndag och jag måste va ärlig, jag hatar oftast dem. Söndagarna.

Men livet som är så sjukt fint i sin helhet, de e ju fan de, varför kan jag bara inte nöja mig, varför hela tiden sträva efter finare, bättre och mer känsla...


Porque. Maria porque.



Lördag.



Hott dag, jomenvisst.

Äntligen börjar jag beta av att hinna träffa kompisarna. Fika m A va guld värt.
Och linköpings ide verkar ju tina upp lite smått..
Dock håller jag på att svimma av trötthet just nu. Och ett bad hjälpte inte.
Bangar nog uteservering ikväll.

Men den som lever får se.


Solong foks.

Zigenarfasoner ligger i blodet.






Kom nyss hem från jobbet. Helt död. Utan att överdriva. Sov en timme i natt lr ngt.



Gårdagen tillbringades i Nkpg. Hem skulle ju naturligtvis plankas, jag har inte lärt mig än alltså.  Lyckades få tag på Hanna o låtsades att jag snackade i mob o låttsades va skitförbannad för att min kompis inte kom med mitt färdbevis.. Sen tog ja mitt pick o hoppade lite snabbt av i Linghem. INte en käft var där och de va röd dag, vänta är inte min starkaste sida.

Som tur är har jag en av de finaste kompisarna här i Linkan som ställer upp konstant. E i love u. Hon kom o hämta mig... Pga mina zigenarfasoner.

Sen var kvällen lugn med lite städ, jockehäng.






Nope, nu e de dags o ta sig en kaffe, cigg o sen traska ner mot staden för att möta en fett fin människa, angie.

Kvällen är ännu lite oplanerad, men de kommer bli guld oavsett.


Solong!





"den enda tanke sen vi kysstes:



ge mig mer..."


Wohaa!


Upptäckte en fet låt (har ganska svårt för svensk hiphop egentligen men den här va helt ok, tillsammans med Lazee som mitt ex fick mig att ge en chans....) beslöt mig för att göra en god gärning och sprida the shitt :D




Taget från http://ayla-klick.blogspot.com/


Efter den hyllade skivan "Processen" från Mohammed Ali, släpper AYLA "Nya Skolans Ledare" från ingen mindre än Stor.

Med produktioner från The Salazar Brothers, Mack Beats och Ears som gästas av Promoe, Petter, Mohammed Ali, Danjah, Fille, Adam Tensta, Jacco och Sepideh Vaziri. Skivan kan laddas ner gratis från 29 April på:

http://www.whoa.nu/

http://www.topstreetwear.com/


Lilla Shorty








Today was a good day.


/Some ice Cube skulle sagt/

Gårdagskvällen var perfekt. Bara helt perfekt.







Jag är här, men i tankarna är jag DÄR.




och där..














































RSS 2.0