Här finns min mind-surfing utan lås.



Här finns jag ett tag..


http://surfinheart.blogspot.com

...







...byter blogg ett tag till en liten ny adress...


If you find me is because you re ment to.












im a geek.

 

 

Precis kommit hem från skatehallen. Där ett ständigt utjagande av killarna var huvuduppgiften idag kändes de som. Och med mina kryckor var det lite åkning för mig, dvs inget alls, men lite fotograferande och snack med tjejerna som va där, gjorde de grymt. Dessutom var det skönt att komma "hemifrån".

 

Idag på vägen till hallen, i min mysbyxemundering, blå tossa på foten, neddragen mössa och krymplingliknat haltande, hände en jävligt gullig sak. Någon fick mig att tacka, le generat och trampa snett med kryckorna så jag nästan föll.

 

En dag ska jag lära mig att ta komplimanger på ett redigt sätt.

 

Idag kom jag också att tänka på ngn där hemma i Linköping, som snart åker iväg till ett av mina favoritparadis - Bali. Jag kom på mig själv att tänka hur allt skulle blivit eller varit. Men sen kom ja också på mig själv att allt har en mening. Och den meningen är nuet. Men. Ibland får man tillåta sig att tänka,  att i tankarna drömma gråta skratta men att också veta och vara säker på att det som är, är rätt på något sätt. Annars hade det inte varit så, om det varit fel..

 

Nostalgiska tankar får vara lite rostiga och man får tillåta sig att tänka liksom mjukt, hårt och drömmande, längtande och glädjande, tvivlande och otvivlandes.. Liksom jag försöker att tillåta mig det mesta, men försöker stoppa mig när jag  går för långt.

 

Jag är bra på mkt, och sämst på ännu mer :)

 

Nu ska jag gå in, dra en knäckebröd med vatten-session. Jag kom på mig själv häromkvällen när jag låg och doppade knäckebröd i en vattenskål och liksom njuta av varje sekund av tuggor jag tog, att f*n, helt normal är jag inte..... (no shit liksom ;)

Men knäckebröd och vatten tycker jag iaf är lite bättre än min råa spaghetti-era.

Rå spaghetti, doppade i vatten och sen doppa i salladskrydda?!

 

Det gäller och hitta de små sakerna i livet......

 

Bjuder på lite bilder från dagens session för flickorna.

 

 

 

 

 

 

Btw: jag har endel klantiga sidor här i livet med som de flesta dödliga, men ibland tar de liksom överhanden.

 

Förrförra lördagen, när Hanna lämnade mig för stockholm och Klubbkillers, då festade jag loss på lite för mkt jäger med Stian o Co. När jag ursvulten kom hem mitt på natten stoppade jag en Grandiosa i ugnen som såg ut som himmelriket i en fryst pizzaform (oooh ja, jag minns den än... dräääg...el...), glömde bort vad jag gjort efter 3 min, gick o la mig och sov, lyckades glömma pizzan i, vaknade upp utan brand men tyvärr inte utan bultande jäger-hangover och en konstig bränd lukt i näsborrarna...

 

Hela dagen gick jag och letade efter poppade popkorn (ja, vi kör oldschool) och vädrade som en städgumma, så hittade jag endå inget som tydde på att jag käkat popkorn.. På kvällen hittade jag dock en tom pizza kartong och la ihop 1+1 i mitt bakishuvud, öppnade ugnen och fann denna nygräddade pizza:

 

Before:


:

14 hours After:


 

 

Så de va nog allt oviktigt för idag!


my beloved.



fixade ett litet montage när jag inte hade ngt att göra av mina underbara syskon...




linköping



nu är äntligen resa och besök kirrat för linköping, vänner syskon och familj och en massa billig polly, jippie!


besök i linköping e mysigt.



hittade en bild på datorn som gjorde mig glad, givetvis har den med kids att göra :D


RSS 2.0