..flyger inte alls drömmar till spillo.




Ikvell finns hjertat lite hemma, lite ngn annanstans, men också på en annan dimension och en annan plats.

Inga ord kan förklara, det räcker med bilder.

Jag är otrogen mot min dagbok.



Jag saknar att se solen gå ner. Här.
















Jag saknar att ta moppen. Hit. Till en ödslig strand, och tänka, "vågar jag..."




Jag saknar att göra kaffe i en dusch över värmeljus kl 04 på morgonen för sedan lägga sig i en hängmatta för att se solen gå upp, för att sedan komma på att den går upp på andra sidan berget.. Men att le åt det och rent av skita idet..








Jag saknar att paddla ut med hjärtat i halsgropen och tvivvla på mig, men veta att jag 100 % kommer fajtas.




Jag saknar den här vyn när jag vaknar.




Saknar att göra en "turistig" sak på 4 månader. Som att bestiga berg barfota.




Saknar att längst dessa väggar.






Men mest av allt idag saknar jag denna brasilianska lilla engel. Josy.





















...i vinter ses vi.



And now its time for it. Zleep.
Pus.s. M




Fredagsmys.


Jag är mysig, NÄR JAG VILL :D

Men inte kl 5 på morgonen, och inte med en colaflaska me vatten över mig.

Gah! Haha.




ikvell är de familjemys hos fam Kleiner. Inte sett dem sen Bali, min lilla gud-fader och gud-mother, och andreas som kommit hem från USA. Hannah o Ellen är tyvärr inte hemma.
OCH mamma.
Saknar bästa mamii, hon hamnar liksom fruktansvärt mkt i lågpriorietringszoonen nu på sistone, och det är skandal, för jag dör för henne i tjerleksväg, men jag vet också att hon vet, och de räcker nu.
Mamma är alltid mamma, och jag är trygg som har en fin Monica. Bästa Monica.

Nu ska de duschas, sen väntar H&M jobb.

peace. And lots of love./m





ps: tack för räkorna och skateboardturen.







Summer by evening in Sweden -09 .



nu blire...

........spontan öl m mackan, glendor och penton.............

kanske får man se en söt.




men iaf...

dagen med elinor va mysig...

en skön ledig dag som bestod av slingning och inköp av pinsett. fett intressant.

jag vet.

Bye. nationernas hus väntar....


till Dig.

Jag kan inte ursäkta mig, och du vet att jag ibland har svårt att förklara mig med ord, att det blir rörigt det som kommer ut. Ibland kanske det blir mindre rörigt med text, eller inte, vet inte..




Du är fin. Jag vet att du bryr dig om mig. Jag tycker om dig. Glöm inte det.
Jag bryr mig.
Jag önskar ibland jag vore "enklare", att jag kunde släppa allt och bara låta det flowa, det är ju sånt som är härligt, du ska veta att jag försöker, men ngnstans tänker jag endå.
Ibland tror jag att jag är "fel" för dig, men kanske har jag fel. Jag hoppas.

Du är iaf fruktansvärt bra, och jag ska låta det gå lte med the flow, jag lovar.

Det tar tid att lära känna. Och jag har ingen brådska.

Let the waves lead us.

Over and out. /Angela




Vackra människor.


..finns det många av..

Med det finns de som tar extra intryck, och som man tycker om lite så där extra.
Jag har nämnt dem förr, men det finns inte för många ggr. Fam Golster.

Igår blev jag nemligen så tagen, när jag gick in på FB och hade fått ett meddelande på min wall av Helena (mamman in familjen), att jag nästan fick stanna upp, och liksom läsa det igen, och igen.

Att få kallas äkta - är en av de största komplimangerna som går att få tycker jag, och den gjorde mig gråtfärdig faktiskt.




(att läsa hela min gamla blogg är dessutom inte ett dåligt jobb...)

Jag har fortfarande faktiskt, svårt att ta komplimanger, både yttre och inre, och har aldrig sett mig själv som vidare vacker, fin eller mer än andra, även att jag alltid blivit uppfostrad med en bra syn på mig själv och andra, och att jag faktiskt nog sen ganska tidigt jag kan minnas har fått och får komplimanger av äldre och yngre, så har de liksom nog alltid varit så att jag alltid kännt mig ganska below det som jag ansett som bra och fint hos mig själv, och därför aldrig tagit till mig. Man är sin hårdaste domare. Jag har varit tuff på ytan, gett ganska mkt skit oi mina fjortis år, men jag springer inte omkring och tycker jag är tuff eller har varit tuff (vore ganska konstigt om jag gjorde iofs).. Och jag har som helena säger, en rädsla att vara ägd, att förlora mig och säkert kontrollen, men jag jobbar på det..och jag vet att det finns personer där ute som försöker och har försökt utan frmgång att ändra på den, att få mig att låta dem hålla mig i deras famn och "ta hand om mig", utan att jag ska springa efter ett tag.. Men som jag säger, sakta men säkert... Min självständighet är det viktigaste jag äger, och det tar tid att släppa på den..

Inte faktiskt förrän det här sista året, har jag kännt en enorm utveckling och faktiskt kännt vart jag står, och vad jag är villig att ta ch inte ta. Det har inneburit endel "rensningar" bland folk, men också har jag vunnit oerhörda vänskaper, som är oersättliga. Jag är grymt stark, samtidigt som jag är svag, men det som är det största för mig idag, det är att jag är jag, att jag tycker om den jag är, inom mig, självklart är det yttre ngt som ändras och man kan ena dagen var nöjd, och andra vara fett onöjd, men nu snackar jag faktiskt om min soul, hur flumigt det än låter. Att jag är glad över att vara mig.


NU har jag legat här inne FÖR länge ännu en gång, men ibland är det så skönt, att göra precis INGENTING.....


Den 8e aug går jag av mitt schema på H&M, det kommer kännas tråkigt, men samtidigt har jag inte behövt mer ledighet nu än någonsin...

Njuta av min lägenhet lite, är det som står på prio 1 :D... för den är tjärlek just nu för mig!
LÖVE den.

Solong.

Bjuder på litet kollage på en av de finaste familjerna! Golster:  Moa, Nanna, JOhan, Martin & Helena

Ni är UNDERBARA!




Rebel Soul och om ärlighet.

Det här med livet, ärligheten och Linköping.

För längesedan kunde jag använda lite av den här bloggen som jag kallade, "en dagbok utan lås".. Men en dagbok, är det mest privata man har, och inte ens den kan man vara 100 % ärlig mot. Den där känslan när man liksom känner att bläcket skriver ngt liiitet liitet extra, eller överdrivet, eller liksom förskönar det där som eg gjorde så ont. Den där känslan som gör lite ont i magen för att man gör det, men man gör det ändå.

Den känslan tyckte jag alltid var jobbigt när jag skrev förrut, när jag visste att det fanns ett uns av ärlighet i ngt som borde vara det mest ärligaste, i ngt som faktiskt bara jag och bara jag hade del av, för ngnstans är ärlighet det heligaste, och det svåraste ibland, mot sig själv främst. Fast det borde vara det absolut enklaste.
Men, sen tänker jag, att kanske är det så att ngnstans behöver man det där lilla extra, det där lilla överdrivna, eller den där försköningen.. Kanske är den inte enbart negativ, för ngstans är vi ju faktiskt hundra procent medvetna, ständigt, och vi glömmer den ALDRIG, ärligheten i oss själva, hur mkt vi än försöker gå omvägar runt den. Kanske det ibland för en stund kan räcka, medvetenheten och tryggheten att vi har den där, iallafall.
Det som känns i magen, det är sanningen. Den luras aldrig har jag lärt mig. Ändå, försöker jag klappa mig på magen, behandla den som ett barn, och ber mig lyssna på huvudet ist.. Men det är också då, jag gör mina största misstag.

Trots misstag, är jag idag, hundra procent säker på att det finns ngn som styr mig rätt, jag är inte troende på det sätt som folk räknar som tro, men jag är HELT klart säker på att det finns en skyddsängel till mig, som för mig in till rätta vägar, om än krokiga och svåra, att hon/han för in mig att stöta på de mest fina och faschinerande människorna i mitt liv, men också gör mig medveten om de som tar dålig energi, de som jag måste sålla bort. En ängel som trots att jag gjort mina misstag, trots att jag inte varit alltid världens bästa flicka, följer med mig, inte leder mig, inte följer efter mig men som går bredvid mig och på ngt sätt vakar lite över mig. När jag träffade med en spådam, sa hon samma sak, att jag hade en skyddsängel, en manlig gestalt. Och för mig är det så, för ibland undrar jag varför jag, ska ha sån tur, jag ser mig inte som en godhetens person, men ngt fint måste jag ha gjort....



Idag är jag ledig och jag kännde bara ett sånt behov att skala av ytligheten, både i tankar och i bloggen, som eg är det jag avskyr mest, men trots det faller för som så många andra, men ibland tar det bara för mkt energi, att se andra, le med inplastade leenden och le tillbaka, med samma inplatsning. De gånger då jag tar åt mig av den energin, fast jag inte borde, då behöver jag extra bra musik, extra bra med vänner, och extra bra med maria-tid.

Det har varit grymt bra tid här i Linköping den här sommaren, jag har trivts som bara den. Men när det blir FÖR mkt stress, för mkt tempo, för mkt att göra, för mkt jobb, för mkt fest, (givetvis kul grejjer, men ändå), faller jag tillslut mig själv i glömska, och det hände i veckan, jag behöver en paus. Andas. Eg tror jag att jag behöver andas helt själv, men det är svårt, när jag i livet och den här sommaren, också träffat personer som jag tycker om lite extra. Men just nu är jag bara förvirrad, just idag iaf. Jag vet inte om vad jag vill och behöver är samma sak, jag vet att han, ger mig tid om jag behöver, men jag vill inte behöva behöva..
Jag vill bara va. Utan att ngnsin behöva såra.....

Det ska jag.

Längtar mig bort, till Bali ofttast. Men trivs också där jag är.

Förrvirrande, men det är bara att acceptera, det är väl lite sån jag är, en vildsjäl.

Nu ska jag äta fruktost i gräset och sen bär det ner på stan. Livet är ju härligt, med lite pauser också.
PUSS. Maria-Angela

Jag är Jag.


Jag är inte okLantligaste flickan.
Jag är klantig.
Tankspridd.

Men främst klantig.

Att dricka öl ur en kopp med fimpar är INTE ok.


UÄÄ.CK.



mummma.




Frågan är..


..det eviga..

vad ska sättas över bootyn, över magen, över de små brösten och över ryggen, över axlarna och över allt..

med andra ord: kroppen..

vettefan.

klänning, eller kjol.
byxa, eller tajts.
baggy eller tajt.
shorts eller ej.

fett knas.

tar nog en öl och tänker på de..




Den här kommer förresten snart vara till salu, för jag inser att använda den 1 ggr per år, de håller inte..

så alla ni H&M trend-freak, hör av er om en 34 skulle va i passning för er, baj!



hatar överakningar (EGENTLIGEN) ;)


nyss hemkommen från norrköping, har gjort fynd på rea och på myrorna där jag hittade min favoritklänning fast i viiit. perfekt strandklänning efter skön surf. me like.

nu är de att kasta sig in i duschen och kl kväll bli hämtad för "surprise" mission.. jag hatar eg överaskningar, när jag vet att ngt ska hända, men inte VAD. Grr. Men det är vl dax att släppa på kontrollen och go me the flow, det är ju knappst obehag man ska på.. även om de lät som "jeans och skor"..haha garvade endel åt de där messet... för hur ofta skippar jag skorna, i linköping... men de va som sagt va göllit!

så vi får väl se om jag överlever....

"bikini, men inte handduk..." löd de visst också.... HMMMMM.....


Imorn e de snabbt jobb på HM, o sen e de lite flickutgång som senare joinas av div...sitta i trädgårn stod på planering, men vettefan..vädret är inte jippo.. men då blir de väl inne hos Hanna.. O jag lovar, imorn ska de fuldansas. 2 v sen sist, pepp pepp!

Bali still on my mind, och jag vet jag tjatar, men det är smällar man får ta.
Messade med Nana igår, min älskade balines sister, och jag saknar henne grymt..... Hänga i hennes affär på Poppies 1..gosh i miss....

Adios amigos/maria-angela

byEE. M


så här mkt rynkas min panna när jag funderar över va fan som ska hända.

och självklart....


blev jag fast här.

vilken nörd jag är.


Men nu ska jag dra mig...

Har förresten både hunnit skriva dagens ros till corren, skriva på backpacking till söta surf-flickor (de existerar! :)), betalat min favoritparfym köpt på ebay, och en massa annat riktigt jäkla nödvändigt... för allt de här var ju grymt otroligt viktigt och tog inte alls ynka 2 h..nejdå...



Lifting up high!...








Min nya favorit.


Idag vakna jag av att det låg mums i väskan.
Proppa i mig, de som nu är mitt absoluta favoritgodis (tillsammans me Polly och Peps då ;) ).. Ngn mysig sak hade lagt i de ;)

Solat, träffat Lund och Kraff på biblan och nu styr jag kosen mot grannstaden och där ska mysas med Hanna. Kan inte säga de för många ggr, men den människan, goch vad tjerlek för henne, en av de klokaste och finaste och en perfekt lugnt blandning till min lilla yra bris ibland.


Still longing for sun, sea and surf. Men nu ska de levas nu, de måste de, annars blir jag tokig..

2 dagar ledigt från H&M. Känns lite skönt att kunna ha ledigt me, men jag lovar de blir säkert ett besök där fast i vår grannstad, suck...billiga kläder..vad gör man.
När folk kollar på höstkläder, går jag fortfarande och kollar på shorts, bikinis och klänningar, me like.



Nope, nu ska jag lyssna på lite fin musik o sen bege mig mot stationen.

So long. /M.

Jag vill ha mer av mina favoriter i skoväg...skönare pjuxx är svåra att finna...




Vackra Hanna som sminkar sig "smokey eyes" :D.





Min lillasyster och själsfränd.


.SOUL-KICK-SURF-BALI-TJERLEK-2009.


ÅRET ÄR 2009 OCH MARIA LÄRDE SIG ÄLSKA.




.PÅ EN ANNAN DIMENSION.





Hon hade gjort det förr.
men den här gången var tjerleken inte blind.

Den här gången hittade hon ngt hon sökt efter
inte på djupet utan på ytan.
fast ngnstans i djupet börjar det.
ngnsnstan tar vågorna fart.


I havet, bland vågorna.


Men med saknad kom längtan tillbaka, och tillbaka kom saknaden när hon kom "hem".

efter att kicken i rädslan och skönheten sec efter.


I found a love. In you and the board.







Snart drar jag tillbaka till Indonesien, okt är mitt mål.. (i hjertat har jag redan dragit)..

This i want. Now please.



Hang loose and give Me This.


Ge mig.

Detta detta och detta.





Pannkakskväll med söt-tossar, flickhäng och en Marcus.
Proppat med smör, smet och bananer.


Men, den där tjerleken och längtan kan inte släppa...

Kommer jag ha pengar till okt...? Jag funderar starkt på att endå dra till Bali nu i slutet av sept och jobba där.. Har ju både jobb och fina människor där nere... Men fan cash is king och jag vill kunna va där och surfa flera månader....
Goch.

Borde sova, ska upp "tidigt" till skitkul jobb.. H&M rockar faktiskt. Har söta kunder och gulliga arbetskamrater uppe på ungdom, vi är bäst :D..

Men mest rockar havet, wavesen och kickarna.. Men tills dess liksom!

Blev inget mys idag, sånt där speciellt mys, men vi tar de imörn.
De här me känslor eller att hindra sig från att känna, eller liksom bara de här att vilja va fri.. knepiga frågor..
Vi tar de imorn :D


Godnatt. or Hang LOOOse. /peace M.




Im a dreamer and will allways be.

Longboard is the new black.

Hipe på longboard.
Ne men det är grymt att glida fram. Jag testade igår för typ första gången och åkte flera h i ryd m H (!!) (om man inte räknar sverkers påputtning i oslo för en himla massa år sen).
Är ju ganska keeen på de där me brädor, så de här va fina grejjer.


Ska hämta min fina bräda i oslo snart, finaste e den.

Nu ska de jobbas till stängning på H&M. Sen ska de gräddas pannkakor me lund, nadja, mackan o co.

Idag fyller en fin år, han fick en ros på fönstret (hoppas den inte hinner vissna) HIHI.

Bali still on my mind, åker nog i okt.... I just have to. Ja vet de e mkt tjat om bali, men åk dit, ni kommer fatta....

puss bye.


Mannen bakom myten, Sverker och min bräda!













MINMINMIN :D

SURFTRIPP again!!!!!!!!!!!


Jag drar till Indonesien... I just have to. To much missing in my heart...

FÖR JÄVLA MKT.





To stand at the edge of the sea, to sense the ebb and flow of the tides, to feelthe breath of a mist moving over a great salt marsh, to watch the flight of shore birds that have swept up and down the surf lines of the continents for untold thousands of year, to see the running of the old eels and the young shad to the sea, is to have knowledge of things that are as nearly eternal as any earthly life can be.





Bali. Vi ses i höst.....

Surftripp soon



Jag måste, jag får krupp

jag måste ut i vattnet,

NU.





film vadde ja....



Tatooo an sheiit


Jag är så suuugen att tatuera mig ännu mer....

gosh jag blir tokig..

om jag drar till bali nu i höst, blir de def....

Ngt me havet ska de va, ngt me vågor, ngt med tjerlek till havet, helt klart...



ngt i denna stil.... men med en surfbräda självklart :D



Nu ska jag o Hanna krypa till sängs i min 160 bedd som bara får rymmas av bästa människor!
Natti!


Säljes....


Rensar ut i mitt lilla liv föfullt... iaf i vind och garderober...



Länk me klädrens för billg penning (om de e för dyrt, sänker jag, vill bara bli av med "skiten"...) -----------> :  http://surfnena.blogg.se/


Mer kommer varje dag, så håll koll då ;)


Puss/M





märker man sånt?


din tröjja luktar du.
och det är totally fine.
more than fine.





Nepp, tahts all for now, nu ska jag kolla lite surf-film och somna in...

Kvällen var bra, Hangover med Elinor o co. Imorn väntar ännu mer H&M jobb... jupp oh helgen BLIR lugnt, första helgen sen Bali... o de va fasen i april.... illla....

Mkt har hänt och händer varje dag, imorn ska jag ta första ensamma mysiga egna maria kvällen på lääänge... stänga av min lur och bara göra te och läsa... jag längtar grymmt....


puss. Godnatt.


Har jag sagt att surf/skate-flickor/pojkar har en EXTRA stor plats i mitt hjärta.
för allti.











SOULKICK


det lutar åt Bali... igen. Surf, vågor och en massa tjärlek.





there is no longer an option...



bäst på länge.


kvällen igår va så där bra lyckat, rakt igenom.
jag lärde mig en massa om en massa, som var så skönt att höra och inse.

vänner är de softaste. ibland blir man påminnd.

ute var allt också helt sjukt bra. Ngn sa jag hade en sol runt mig igår under hela kvällen, och jag kan säga att solen kom från mina vänner, enbart.


Idag har varit blandat, men jag har tagit tag i en sak som var jobbigt, och en sten har släppt, även om det inte är en paradisrelation så har jag fått se 2 av de som betyder mest idag, Parvati och Oscar. Och få deras händer och pussar och blickar var så värt att jag inte kunde hålla tårarna borta.

Starkt. Nu är jag psykiskt utmattad av alla käsnlor som springer runt i min kropp. ska ta en skön maria-kväll och bara lyssna på min musik och pyssla med det jag känner för...
I veckan väntar jobb och träffa lite folk som jag reste med i Bali, Lille viktor e på besök i grannstaden NKPG...

Peace. Maria med tjerlek i hjärtat (till sina vänner, ni vet vilka jag menar, det finns de som borde känna sig extra träffade för igår.....<3)



jag älskar. + fjortis-rens.

i love en hand på axeln av en person jag inte velat sett åt på måånga år , jag älskar när jag hör fåglarna och måste påminna mig m hur vackert de är, jag älskar när jag kommer på att jag får tjuvröka fast ingen hindrat mig, jag älskar när jag inte behöver de där ölen för att jag vågar det som många inte gör, jag älskar alla fina resor jag gjort under hela mitt liv men främst de sista, jag älskar att jag har mött personer jag fått så sjukt mkt tillbaka av och som jag vet att jag gett en del av mig själv av som jag vet de tagit med, jag älskar att jag kan gråta och hata, lika mkt som jag kan älska.

i fucking love it.

dessutom tror jag inte ett dugg på slumpen, allt har en mening....


fett lycklig just nu, just denna sec. kanske gråter jag imorgon, men who cares, de är nu som räknas..:)




Apropå ngt annat.
DE va fjortisrens i min gamla garderob, och jag lovar att ngn liten fjortis kommer hooka, på tradera, det är där de håller hus..

Länken kommer. Buda på nu era fattiga jäklar ;)

NU e de MJ och en tjuvrökcigg i världens underbaraste fönster.. Fett gött.
Imorn e det mer öl än idag (=0, då kvällen spenderades på Magnolia med noll existerande cash och mjukisbyxor... :D), halva Linköping glodde, men har jag sagt att jag bryr mig ;) *schmack*.

Du har mig där inne, inte där ute <3.
















PÖZZ.



och NU, har kl hunnit bli 11.05 och jag ska snart traska iväg mot jobb och slaksiga teens som kastar kläder på provrummen i H&M, TA UPP OCH HÄNG UT FÖR F-N, hur svårt kan de va :)

Y esta noche hay fiesta, claro que si amigos!

 / Angela





De här med surfen och mitt hjärta. Och den stora TJERLEKEN.


Dålig med uppdattera mitt liv officiellt.
Men.
SO fuckin. what.

Som vanligt är det sjukt mkt som händer, och jag längtar i allt detta flängande (ibland mkt rolig sådan), så är längtan så FRUKTANSVÄRT grymt stor efter de där lugnet, liksom de grymma sköna "flowet".. När allt bara behöver handla om vart du ska dricka din mangojuice ngn stans.. Eller om du ska orka ta dig ner till stranden eller ligga i sängen 1 h till..
Jag är inget fan av Sverige, de sticker jag inte under stol med, och har sen tidiga barnsben aldrig sett att jag kommer bo här.
Jag har mina mål och planer och de inkluderar inte vårt kalla rike.

Jag brukar ju vara lite av en ganska virrig liten själ, men liksom de e väl den jag får lov att vara, jag kommer aldrig tvivla på mina åsikter eller det jag står för, och jag kommer aldrig tvivla på det jag gör, eller har gjort. Men just nu är jag mer bestämd än ngn sin. I höst ser ni mig inte här. I höst:

ÄR JAG antingen i INDO och Bali, eller i Sydamerica. För att säga höst, är REDAN för låg tid utan surf.
Jag insåg inte vilka spår den här sjuka, underbara känsla, det liv, den njutningen, den totala lyckan av vad det innebär att gå ut i vattnet med en bräda, jag insåg inte förrän jag hann landa lite, jag insåg inte vilka spår det satt i mig, och just nu känns dagar för långt för att vänta.

Jag tror det tog mig 25 år att hitta min stora kärlek.


Och jag måste bara säga det igen, Hanna, jag älskar dig så grymt mkt. Du är en av dem som ger mig så grymt mkt och jag älskar ditt sätt att hantera mig.


Tuffing på utsida, men så skör på insidan som en söt liten sak sa till mig häromdagen, du anar inte hur rätt du hade...



Nej, nu ska jag laga lite mat och stänga av min mob ett tag, det är jag värd. Drömma mig bort till vågor och bara vara.



BLOND / BRUNETT ?!

Jag tar sällan råd på bloggen, men jag måste fan fråga, ska jag bli BLOND eller fortsätta vara BRUNETT?
Jag är grymt trött på mitt hår................................


..Some picts of life..


Brownie.



Mellan / Blond



Ja, jag tror ni get the point.

the DaY.


Känns bättre idag.

Lite rörigt i hjertat, men också lite fint.

Jobbat hela dagen. Fixat donat.
Imorn e de ROOF-party med pool på taket hos Fuxin efter jobbet med öl och säkerligen utgång.

Saknar Bali ngt så fruktansvärt idag, surfen och den där sköna känslan i hela kroppen.. vill verkligen till havet nu, till den där mentaliteten... Jag saknar SURF. Så bajsigt mkt.

Träffade en av min mammas kompis barn Tommy idag på jobbet, som iofs inte är barn, men endå, han och hans tjej skulle dra till Bali om ett tag och glida runt i 4 månader, de brände i hjärtat att höra, vill så mkt med åka tillbaka, kanske kanske i höst?

Ge mig ett båtjobb  NOrge och jag drar.....

Men nu är de säng och bok som gäller... Imorn väntar jobb igen..

Keep the flow./m

Today I miss.


I miss salty wather under my lips.
I miss BALI. I miss Indo. I miss this feeling of being.

Today im a little sad girl. So many things running around my head today.
Im so keen on many things, but i just need a break, to much things has been comming without reflexing. Funny things, but too many.

Som sagt, för mkt som händer för att orka sitta inne och skriva på en skärm. Livet är ju som sagt nu.

Men idag kännde jag för att fatta tangentbordet, efter att jag kladdat med blyertspennan på blocket. För idag är jag lite down, trots att solen lyser.

Jag behöver ta en paus - under flera v har jag glömt det viktigaste, mig. och jag har saknat mitt companieeee..

så nu tar jag lite välbehövlig maria-time, inte meningen att stänga ute folk, men får bli så littet tag.

puss o hej, nu är de bok, säng (helt själv för första ggn på länge :))

<3 tjerlek från mig. Jag kommer tillbaka..

RSS 2.0